Website Bijbeltime online

Kort geleden is deze nieuwe website bijbeltime.nl online gegaan. Deze website is bedoeld voor bezoekers die nog weinig of niets over de Bijbel  weten. Dit is de eerste column Bijbelmoment.

Dit initiatief is vooral bedoeld voor een eerste kennismaking met de Bijbel en het christelijke geloof. Hierbij probeer ik leesbare informatie te delen die duidelijk is in deze tijd. De Bijbel is een bijzonder boek en heeft alles te maken met onze Schepper én onze toekomst. Er is enorm veel te leren en te ontdekken. Maakt tijd om hiermee bezig te zijn!

De boodschap van de Bijbel is van levensbelang en kan echte levensvreugde geven. Daarom juist vind ik het zo belangrijk om te proberen dat uit te leggen. Hoe wil ik dat doen? Op deze site staan artikelen over Bijbellezen. Ik ben van plan deze regelmatig aan te vullen. Daarnaast publiceer ik regelmatig een column over de Bijbel of een gerelateerd onderwerp.

Voorbeeld van andere columns Bijbelmoment die op deze website gepubliceerd gaan worden.

Zelf vind ik er veel voldoening in om Bijbelse thema’s te vertalen naar eenvoudige artikelen. Het mooie is dat ik ook ontdek dat juist door het eenvoudig uit te leggen ik zelf ook weer nieuwe dingen ontdek. Daar wordt ik heel blij van. De boodschap in de Bijbel is voor iedereen belangrijk. Ik ben heel benieuwd of het lukt om deze boodschap ook voor jou begrijpelijk te maken.

Hopelijk kun je de artikelen waarderen en meer over de Bijbel en het geloof leren. Hou deze site dus in de gaten. Ik sta open voor feedback met de bedoeling om de boodschap van de Bijbel: het Evangelie door te geven. Als er aanvullingen of reacties zijn laat het dan dus gerust weten. Voor vandaag een fijne dag toegewenst!

023-head2

Deze column is gepubliceerd door Arjan Lobbezoo, in het dagelijkse leven werkzaam binnen de ICT, initiatiefnemer van deze website, schrijft regelmatig columns en artikelen op deze site.

Navigeer hieronder naar andere Bijbelmomenten en lees verder: