Op Bijbeltime vind je eenvoudige informatie over de Bijbel en richten we ons tot bezoekers die nog weinig of niets van de Bijbel weten. Benieuwd waarom? Lees dan even door: we leven in een drukke tijd met alles onder handbereik. WhatsApp, Facetime, shopping, booking, appjes. Je kunt je 24×7 laten bedienen.

Maar er is meer! Om je dit te vertellen is deze site gelanceerd. Waar je ook bent. Of je thuis bent of op reis, even pauzeert of even rust hebt genomen: deze website is 24×7 beschikbaar met een lage drempel en een belangrijk doel. Namelijk je kennis te laten maken met de Bijbel waaruit je veel kunt leren voor het dagelijkse leven en daarna.

De Bijbel is actueel voor het leven van iedere dag. Op deze website zijn diverse artikelen, informatie en weetjes gepubliceerd. Ook komen er diverse columns van dagelijkse dingen, natuur, schepping en dagelijkse thema’s bij. De bedoeling is om met eenvoudige onderwerpen toe te lichten waarom de Bijbel belangrijk is in het dagelijkse leven en wat de bedoeling van God is.

Daarbij is het de bedoeling om de kernboodschap uit de Bijbel door te geven. In de Bijbel kun je lezen over opstand van de mensheid tegen God. Mensen zijn op zichzelf gericht geraakt en houden geen rekening meer met God en doen verkeerde dingen. Maar daar tegenover kun je lezen over een geschenk van God namelijk Zijn vergevende genade en wat Jezus daarvoor heeft gedaan.

Het is belangrijk je hierin te verdiepen want nu is er nog tijd voor en het is belangrijk om tijdens dit leven te zoeken naar het doel van je leven en daarna. Hopelijk zet dit initiatief je aan om regelmatig eens mee te lezen of je op een andere manier te gaan verdiepen in het christelijke geloof. Bedankt voor je interesse en tijd tot nu toe.

Regelmatig werk ik deze site bij en komen er nieuwe artikelen op te staan. Als je ideeën of aanvullingen hebt laat het dan gerust weten. Hou de website en social media ook in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe bijdragen en ontwikkelingen.

Wat kun je verwachten op deze website?

  • Regelmatig nieuwe columns Bijbelmoment met een actueel thema
  • Samenvattingen van diverse Bijbeluitgaven
  • Artikel met samenvatting van Bijbelboeken
Pesoonlijk

Initiatief

Op deze website publiceer ik wekelijks een nieuwe blog over een Bijbelgedeelte met een praktische uitleg. Bedoeld voor een eenvoudige kennismaking met de boodschap van de de Bijbel voor vandaag de dag.

Vrijblijvend

Contact

Bedankt voor je bezoek aan Bijbeltime.nl Heb je vragen of zijn er misschien dingen onduidelijk? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Doe actief mee met

Bijbel lezen

Maak kennis met de Bijbel. Lees meteen mee. Stel gerust een vraag of laat een reactie achter.